Hjertelig Omsorg var avlaster for min kone to ganger i uka i fem år før hun måtte flytte på institusjon på grunn av Alzheimer demens. Heldigvis kunne vi da engasjere en sykepleier gjennom Hjertelig Omsorg. Når alt ble så nytt var det viktig med en person min kone kjente godt og kunne stole helt på. Over mer enn fem år ble min kone fulgt opp fra turer i marka de første årene til hun var pleietrengende og døde .Jeg vil også berømme det gode samarbeidet Hjertelig Omsorg fikk etablert med det faste personalet på institusjonen min kone bodde på den siste tiden. Dette ble påpekt også fra institusjonen.
(pårørende)

 

Helt siden 2017 har Hjertelig Omsorg gitt hjelp til min mann som er slagrammet. Det er veldig viktig for pårørende at tjenesten er pålitelig og av høy kvalitet.

Hjertelig Omsorg anbefaler jeg på det sterkeste.

(pårørende)

 

Tusen takk til Hjertelig Omsorg. Dere er helt uunværlig for vår familie.
(pårørende)

 

Hjertelig Omsorg er en gudegave til oss.
(pårørende)

 

Vi som pårørende er imponert over hvordan Hjertelig Omsorg klarer å nå inn til min mann/vår far som har alzheimer.
(pårørende)

 

Vi er veldig fornøyd med jobben som Hjertelig Omsorg har gjort og vi vil bruke dere igjen når vi har behov for det.
(pårørende)

 

Veldig fornøyd med jobben som Hjertelig Omsorg gjør .De klarer å få min kone til å spise, ta sine medisiner og kle på seg. Jeg klarer ikke dette lenger selv.
(pårørende)

 

Tusen takk til Hjertelig Omsorg. I dag hadde mor en fin dag.

(pårørende)

 

Karianne fra Hjertelig Omsorg har vært hos vår mor en gang i uken nå et helt år. Det har vært en god hjelp å vite at mamma har fått god omsorg, stimuli og trening med Karianne 3 timer hver uke. Karianne er varm, trygg ,dyktig og har kunnskapen som er nødvendig for å kunne være der for demenssyke mennesker.

(pårørende)

 

I syv år har Hjertelig Omsorg vært til støtte for min mann, tre dager i uken. Han var sykehjemspasient i disse årene. Hjertelig Omsorg har gitt livet hans innhold gjennom samtaler og turer. Det har vært trening av styrke, balanse og samtaler. Og det har vært et fint samarbeid med sykehjemmet. For meg har det vært en utrolig avlastning og trygghet i å vite at han var i trygge hender og fikk stimulering som slagpasienter trenger. Jeg kan ikke få takket nok.

(pårørende)

 

Jeg anbefaler Hjertelig Omsorg og Karianne Kveim på det varmeste.

(pårørende)

 

 

Takk for den gode jobben dere gjør ,Karianne.

(pårørende)